5 Beneficis de tenir una piscina a casa

Piscina infinity en la Mongoda

A l’arribar l’estiu, la majoria de nosaltres ens plantegem tenir una piscina a casa… És d’el tot lògic! Aquí et deixem 5 beneficis de tenir una piscina a casa perquè finalment et decideixis a llançar-te a la piscina i deixis que els teus somnis es facin realitat.

1.   Fomenta les relacions socials:

Qui diria que no a passar un dia calorós d’estiu en una piscina? Durant l’estiu, on busquem qualsevol manera per poder suportar la calor, passar el dia a la teva piscina pot ser l’excusa perfecta per organitzar llargues jornades de sol, diversió, rialles i desconnexió on poden tenir lloc moments acollidors d’oci al costat de la família i els amics.

I quan el sol es vagi, pots organitzar un sopar estiuenc i acabar el dia de la manera més refrescant de totes … Una bona capbussada abans d’anar a dormir!

2.   Beneficis pels nens:

Tenir una piscina a casa té molts beneficis positius per al desenvolupament dels més petits.
Nedar una estona cada dia, sempre acompanyats per un adult, els ajuda a desenvolupar el seu cor i pulmons i a millorar l’equilibri.

A tots els agrada passar hores a la piscina i la major part la passen fent exercici, nedant, saltant i jugant sense adonar-se’n. Així, aconseguim que els nens tinguin una vida activa mentre ho passen bé.

3. Millora la teva forma física:

Si ets propietari d’una piscina particular, en ella no només podràs practicar esport, sinó que són molts els jocs aquàtics que pots fer. Practica natació, aquafitness, voleibol o salt amb trampolí a la teva piscina. Una piscina és per a relaxar-se, però també serveix per moure’t i cremar calories.

L’exercici aquàtic és una opció més que recomanable, ja que no és tan agressiu com l’exercici que es realitza fora de l’aigua i que prevé malalties i ajuda en la recuperació d’alguns problemes físics. Sobretot, és perfecta per als més grans, que poden practicar-la de manera tranquil·la i segura.

Per tant, optar per la instal·lació d’una piscina a casa teva pot donar com a resultat a una millora pel que fa a qualitat de vida considerable.

4.  Relaxa’t:

Tenir una piscina a casa és ideal per tenir el teu espai de desconnexió. Aquest temps de descans en la teva piscina t’ajudarà a desconnectar de l’estrès diari a què estem sotmesos.

T’imagines un estiu sense atabalar-te amb grans multituds a la platja o piscines públiques? Doncs amb una piscina al teu jardí això ja no et tornarà a passar.

5.  Privacitat i sense horaris:

Quan tens una piscina a casa teva la pots gaudir quan vulguis. Tu marques el temps, la privacitat, la companyia, ho decideixes tot. Gaudeix de la teva piscina quan tornis de la feina, a l’aixecar-te d’hora amb l’alba o al acabar el dia per anar fresc a dormir.

No és el mateix gaudir d’una piscina pública que una particular. Refugia’t al teu jardí i oblida’t de les multituds a les platges o a les piscines públiques. La teva piscina serà només per a tu i els teus.

A més pots protegir la teva piscina a l’hivern amb un cobertor i poder-la gaudir durant tot l’any.

Compártelo en las Redes Sociales

Leave a Reply