Servei de Construcció

A Piscines Joaquim Urpí tenim com a objectius principals la qualitat, el compromís, la serietat i la garantia de tots els nostres serveis. Un dels més destacats és el servei de construcció integral de piscines, parcs aquàtics, saunes i spas. A part, també instal·lem cobertes, saunes, banys de vapor, termes i banyeres amb hidromassatge.

Cada client és diferent i especial. Per això cada piscina té la seva personalitat. Comptem amb una àmplia varietat de colors del aigua que aconseguim mitjançant els diferents colors del gresite. El nostre equip de professionals els assessorarà per aconseguir el seu disseny desitjat.

Oferim un servei complet en el que s’inclou: selecció i mètode de construcció, disseny personalitzat, permisos, rebaix i, finalment, la execució a mans dels nostres tècnics més experimentats dins del sector.

En els nostres processos de servei de construcció utilitzem els sistemes més innovadors i els materials de més alta qualitat, afegit a la gran experiència del nostre equip de professionals. El nostre objectiu és aconseguir que les característiques principals de tots els nostres projectes siguin la durabilitat i la seguretat.

Un cop acabada l’obra, seguim en contacte amb vostè i ens ocupem del manteniment i conservació perquè sempre pugui gaudir de les seves instal·lacions en les millors condicions possibles.

Demani’ns pressupost i nosaltres el calcularem sense cap tipus de compromís!

PISCINES
ZONES DE SPA
ZONES DE JOCS AQUÀTICS