SERVEIS

Manteniment de Piscines

A Piscines Joaquim Urpí realitzem els serveis de manteniment de piscines a particulars, hotels, comunitats, càmpings i més, que requereixen manteniment d’estiu i/o d’hivern.

Construcció

Oferim els serveis de construcció integral de piscines, parcs aquàtics, i spas. A part, també instal·lem cobertes, saunes, banys de vapor, termes i banyeres amb hidromassatges.

Reformes i Reparacions

Una de les nostres principals activitats és el servei de reformes i reparacions de piscines. És molt important detectar com abans millor qualsevol problema, per això poder evitar mals majors a la teva piscina.

Cobertors de Piscines

A Piscines Joaquim Urpí disposem d’una gran varietat de marques i models de cobertors d’alta qualitat que s’adapten a totes les necessitats dels nostres clients.

Filtració i Depuració d'Aigües

Ens ocupem de la instal·lació de sistemes de filtració i depuració d’aigües (electròlisi salina, clor, brom, oxigen, ozó) el manteniment i la reparació de sistemes hidràulics.

Botiga Física

La nostra empresa, Piscines Joaquim Urpí, disposa d’una botiga de productes i accessoris d’alta qualitat per la seva piscina, situada en Avinguda Alegries, 82, 17310 Lloret de Mar (Girona).

CONSULTA'NS PELS NOSTRES SERVEIS!

Deixa'ns les teves dades i nosaltres et trucarem per a més informació sobre els serveis desitjat.

    He llegit i accepto Política de Privacitat