Piscines Joaquim Urpí

Qui som?

Piscines Joaquim Urpí és una empresa líder dins de el sector de les piscines. Ens dediquem a la construcció de tot tipus de piscines, reformes i manteniment, amb un ampli equip d’experts en diferents disciplines. Després de més de 30 anys d’experiència, hem aconseguit donar al client uns serveis d’alta professionalitat amb la comoditat d’una empresa familiar. Disposem d’una àmplia gamma de dissenys, productes i accessoris de qualitat, afegit a un compromís amb el medi ambient en els nostres tractaments de l’aigua. La nostra seu es troba a Avinguda Alegries, 82, 17310 Lloret de Mar (Girona).

Contacta’ns i li oferirem solucions segons les seves necessitats!

Equip piscines Joaquim Urpí.

ELS NOSTRES SERVEIS

Manteniment de piscines

Realitzem els serveis de manteniment de piscines a particulars, hotels, comunitats, càmpings i més.

Construcció

Oferim els serveis de construcció integral de piscines, parcs aquàtics, saunes i spas.

Reformes i Reparacions

Una de les nostres principals activitats és el servei de reformes i reparacions de piscines.

Cobertors de piscines

Disposem d'una gran varietat de marques i models de cobertors d'alta qualitat que s'adapten a totes les necessitats dels nostres clients.

Filtració i Depuració d'Aigües

Ens ocupem de la instal·lació de sistemes de filtració i depuració d'aigües, el manteniment i la reparació de sistemes hidràulics.

Botiga Física

Disposem d'una botiga de productes i accessoris per a la seva piscina situada en Avinguda Alegries, 82, 17310 Lloret de Mar (Girona).

Clients de Piscines Joaquim Urpí

" És un negoci familiar i això es nota, són autèntics professionals de les piscines. Tenen tot el necessari per a realitzar el manteniment, reparació o construcció de la teva piscina. Ells s'encarreguen de tot."
Cliente mujer de piscinas joaquim urpí
Olga Carmona
"Una de les poques botigues que si tens alguna pregunta sempre estan a la teva disposició per donar-te la resposta adequada, professional i econòmica."
Cliente hombre de piscinas joaquim urpí
Carlos Nava
"Tracte agradable i professional a preus raonables amb garantia dels productes i de la seva execució."
Cliente mujer de piscinas joaquim urpí
Alessia Singh