Servei de Cobertors de Piscines

Els cobertors de piscines són la millor solució per reduir els costos de manteniment estalviant calor, productes químics i allargant la vida de la depuradora i el seu filtre. Una de les seves funcions primordials consisteix a protegir la instal·lació quan estem diversos dies sense usar-la, també per evitar l’evaporació i ajudar a conservar una temperatura ideal de l’aigua.

A Piscines Joaquim Urpí disposem d’una gran varietat de marques i models de cobertors d’alta qualitat que s’adapten a totes les necessitats dels nostres clients. Consulta’ns i el nostre equip de professionals en el sector li donarà assessorament per poder escollir el cobertor que millor encaixi a la seva piscina.

Un cop instal·lat, aquesta evitarà la caiguda de fulles, branques, insectes, brutícia i pols a la seva piscina, fent que dediqui menys temps a la seva neteja.

Contacta’ns sense compromís i t’informarem!

Cobertor de plástico azul enrollable de piscinas rectangulares

Mantes tèrmiques enrotllables

Aquestes mantes tèrmiques eviten l’evaporació i ajuden a conservar una temperatura ideal de l’aigua.

Cobertor de plástico azul de piscinas rectangulares para el invierno

Lones per a piscines

Les lones per a piscines són la solució més econòmica per mantenir l’aigua en bones condicions tot l’any.

Cobertor de plástico azul de piscinas ovaladas

Cobertors d'hivern

Els cobertors d’hivern són ideals per mantenir l’aigua de la seva piscina en condicions òptimes durant els mesos d’hivern.

Cobertor blanco de piscina para el invierno

Cobertors de persianes automàtiques submergides

Les persianes per a piscines són un accessori perfecte per a la teva piscina per evitar l’evaporació i l’entrada d’insectes a l’aigua.

Cobertor blanco enrollable automatico de piscinas

Cobertors de persianes automàtiques elevades

Aquests cobertors de persianes estan realitzades en PVC, un material resistent i durador que és capaç de suportar condicions com la pluja o la calamarsa.

Cobertor blanco automatico de piscinas

Cobertors de persianes solars automàtiques elevades

Les persianes automàtiques solars elevades funcionen amb energia solar per obrir i tancar la persiana. Són una opció perfecta per a cobrir i protegir la seva piscina.