Servei de Botiga Física

A Piscines Joaquim Urpí disposem d’una botiga de productes i accessoris per a la seva piscina situada a l’Avinguda Alegries, 82, 17310 Lloret de Mar (Girona) on podrà trobar aparcament gratuït pel seu vehicle fàcilment. Estem oberts al públic de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00, i dissabtes de 9.00 a 13.00.

A la nostra botiga oferim una atenció al públic immillorable on els nostres clients podran escollir comunicar-se en català, castellà, anglès, francès o rus. Una vegada aquí, rebrà l’assessorament requerit per satisfer totes les seves necessitats relacionades amb el manteniment, construcció, reparació, reformes i tractaments químics de l’aigua de la seva piscina.

A més, els nostres empleats us oferiran la possibilitat de fer una anàlisi de l’aigua de les seves instal·lacions de manera totalment gratuïta. Immediatament després de tenir els resultats, els nostres professionals es posaran en contacte i li aconsellaran la millor solució possible a la seva situació actual.

Un cop allà o via telefònica, podrà concertar una visita amb els nostres tècnics especialistes en reparació i manteniment de la seva piscina tant en problemes hidràulics, com químics i elèctrics.

Tots els dissenys, productes i accessoris del sector de la piscina que tenim a la nostra botiga són molt variats: productes químics, recanvis originals per a tot tipus de maquinària de piscines, equips de filtració, equips automàtics de desinfecció, accessoris PVC per a les reparacions de sistema hidràulic, material per a la neteja del got de la seva piscina i una àmplia gamma de models de gresites per a la reparació dels gresites danyats de la seva piscina.