Servei de Reformes i Reparacions

Una de les principals activitats en Piscines Joaquim Urpí és el servei de reformes i reparacions de piscines. Amb el pas dels anys i la freqüència d’ús, les nostres piscines pateixen deterioraments que són necessaris reparar el més aviat possible. Si també afegim la manca de manteniment o una instal·lació poc eficient, això ens pot comportar a patir problemes com ara pèrdua d’aigua per trencaments i esquerdes en el got de l’estructura, problemes en els skimmers, obstrucció dels filtres, paviments desgastats, revestiments en males condicions i altres problemes que poden dificultar-nos gaudir de la nostra piscina amb la tranquil·litat necessària, a més de suposar una despesa innecessària pel consum excessiu d’aigua i de productes químics.

És molt important detectar el més aviat possible qualsevol problema a la piscina, per així poder evitar danys majors. Si ho necessites pots contactar amb Piscines Joaquim Urpí i ràpidament li oferirem diferents solucions per tractar el seu problema perquè pugui triar la que millor s’adapti a la seva piscina i al pressupost que disposa.

Si vols estalviar-te el consum de buidar la piscina i un cop finalitzada la reparació tornar-la a omplir, som una de les poques empreses expertes en localitzar, detectar, segellar, arreglar fissures, esquerdes i fuites sota l’aigua. A més, també som experts en substitució de gresites danyats, renovar borada, canviar focus, segellar skimmers, arreglar escales i instal·lació de llums led (blanca o de colors).

Disposem d’un equip de professionals qualificats i experimentats que s’encarreguen de tots els passos necessaris per a realitzar qualsevol dels serveis de reparació dins de la seva piscina o sales de màquines. A Piscines Joaquim Urpí ens preocupem per tu i només treballem amb materials de primera qualitat i recanvis originals perquè pugui seguir gaudint de la seva piscina el més aviat possible i sense cap preocupació.

Contacta’ns ara i li oferirem la solució que millor s’adapti al seu pressupost!